Welkom bij bloemenkwekerij Somers

Geert & Lutgarde Somers-Demeer zijn reeds 30 jaar actief in de sierteeltsector. In hun serre van 4000 m2 kweken ze zowel primula’s, violen als éénjarige. Primula’s en violen zijn beschikbaar van november-maart. De éénjarige kan U tijdens de maanden april, mei en juni kopen in onze winkel, gelegen aan de serres.

Wij besteden de grootste zorg aan alle bloemen. Iedere stap in het productieproces voeren wij zelf uit, niet machinaal, maar allemaal handmatig. Daarna staat Geert dagelijks in voor het handmatig water geven van alle planten. Wij geloven dat we op deze manier een betere kwaliteit kunnen garanderen voor u.

In onze serres is er keuze uit meer dan 300 soorten bloemen, tuininrichting en tuinonderhoud. Wij staan dagelijks (maandag-zondag & feestdagen) klaar om u het beste advies te geven om jullie tuin zomerproof te maken!

We hebben een zeer ruime keuze aan eenjarige, terrasplanten en decoratie. Niet gevonden wat je zocht? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Surfina's

Million bells

Potgrond

Osteospermum

Haal het voorjaar in huis!

Voel je ze al, zie je het al, hoor je ze al? De lentekriebels? 

Je ruikt het, je ziet het en je hoort het, de lente komt eraan. De donkere dagen maken stilaan plaats voor de eerste zonnestralen, de dagen worden weer langer en de vogels fluiten. Hoogste tijd om terug wat kleur in je tuin te brengen! 

En nee dat is nog niet te laat. De viooltjes zijn momenteel in volle bloei en kleuren reeds menig tuinen. Ook onze zelfgekweekte primula’s zijn momenteel op hun best. 

Wens je nog graag wat meer afwisseling? Ook de prachtige dianthussen, ookwel anjers genaamd,  zijn reeds beschikbaar. Je kan ze nu planten en hebt er nog de hele zomer plezier van. De dianthussen staan bekend van hun lange bloei. 

Wij zijn terug geopend! Van maandag tot zaterdag van 9u30-17u30 staan we voor je klaar. 

P.S: We zijn reeds druk bezig met het planten van de éénjarigen bloemen. Ben jij geïnteresseerd in ons productieproces, spring dan gerust eens binnen. We laten je kennis maken met ons eigen kweek. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze promoties of nieuwigheden? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief!